Format per dos empreses Supermolina Sports i Escola d’Esquí Cota 2500, SKIALP2500 és un espai de serveis orientat a l’esquiador i snowboarder.

 

Supermolina Sports és una empresa de lloguer, venda i reparació de material, dedicada a la pràctica dels esports d’hivern, pionera a l’estació d’esquí de La Molina, amb més de 45 anys en el sector.

L’empresa és familiar i està liderada per la Mercè Puig i l’Agustí Fabra, fundadors en els anys 70, amb col·laboraciódel seu fill, l’Abel Fabra.

L’empresa ha anat evolucionant, inicialment amb els esquís de cotes llises i la fixació amb únicament seguretat al darrera, fins el dia d’avui, amb els esquís carving, fixacions amb doble seguretat, l’evolució de les botes i l’entrada i sofisticació de l’snowboard.
El treball de l’SKIMAN, Víctor Sánchez, amb més de 20 anys d’experiència en el sector -format a l’empresa Supermolina Sports-, aporta tot el valor en la reparació i posada a punt dels esquís i taules, a més d’un excel·lent assessorament en el lloguer de material.
Escola Cota 2500 és una empresa creada el 2003 per l’Abel Fabra i la seva esposa. És una empresa petita orientada totalment al client i està constantment innovant en el sector, aportant nous serveis i noves solucions per a l’aprenentatge i perfeccionament de l’esquí i l’snowboard.

L’escola ofereix classes particulars,així com cursos de Nadal i temporada. Treballa exclusivament amb clients particulars, també oferim serveis per a escoles i per a petits grups, entre d’altres coses, per donar un servei exclusiu i de qualitat a les persones clientes.
Totes les persones que composen les dues empreses són originàries de La Cerdanya (Alp i Riu de Cerdanya), molt afins a la pràctica dels esports d’hivern i amb una vinculació profunda al territori. El principal objectiu d’ambdues és la qualitat en els serveis i l’orientació a les persones clientes per tal que aquestesgaudeixin al màxim del dia d’esquí; per això, aporten tot el seu esforç, coneixement i experiència en els esports d’hivern que practiquen i ensenyen des de fa anys.